BESPLATNA DOSTAVA iznad 100KM
Search icon
Search icon
0
Search icon
0

Šamponi za mušku kosu

Šamponi za mušku kosu iz naše kolekcije pružaju savršenu njegu prilagođenu svim potrebama muškog tipa kose. Formulirani s pažljivo odabranim hranjivim sastojcima, ovi šamponi ne samo da temeljito čiste kosu, već i revitaliziraju vlasi, ostavljajući kosu snažnom, svježom i spremnom za sve izazove.
SHOW FILTERS

Cijena

Vrsta učinka

Brend

Prikaz 1–49 od 53 rezultata

Kolekcija šampona za mušku kosu

Istražite našu raznovrsnu kolekciju vrhunskih šampona prilagođenih potrebama muške kose, svaki posebno osmišljen kako bi zadovoljio specifičnosti različitih tipova kose.

Naš asortiman obuhvaća šampone za suhu, masnu, normalnu i kombiniranu kosu, te specijalizirane formule usmjerene na rješavanje problema poput prhuti, zaštite boje i drugih individualnih potreba.

Svi Friz Vir šamponi obogaćeni su vrhunskim sastojcima ciljano formuliranim za obnovu i revitalizaciju muške kose, čineći je zdravom, sjajnom i otpornom.

Njegujuće formulacije ne samo da učinkovito čiste vlasište i kosu, već pružaju i duboku hidrataciju, štiteći od svakodnevnih štetnih utjecaja iz okoline.

Svi naši proizvodi ističu se održivošću, bez štetnih sastojaka poput sulfata, parabena i sintetičkih boja, čime se osigurava prikladnost čak i za osjetljiva vlasišta.

U skladu s našim uvjerenjem u harmoniju između prirode i ljepote, nudimo šampone posebno prilagođene muškoj kosi, nježne, ali istovremeno učinkovite u rješavanju različitih izazova s kojima se muška kosa suočava.

Svaki šampon iz naše Friz Vir kolekcije dolazi s pažljivo sastavljenim uputama kako bi se osigurala pravilna primjena i postizanje optimalnih rezultata.