BESPLATNA DOSTAVA iznad 100KM
Search icon
Search icon
0
Search icon
0

Otkrivanje Magije Posvjetljivanja: Iskustva s Framesi Decolor B Kremom

U svijetu frizerskih salona, kvaliteta proizvoda koje koristimo ključna je za postizanje vrhunskih rezultata. Kada je riječ o posvjetljivanju kose, sigurnost i zdravlje klijenata su na prvom mjestu. Framesi Decolor B Krema Plus, već poznata među profesionalcima, i dalje iznova dokazuje svoju vrijednost i pouzdanost. Naša ekipa tehničara za Framesi brend testirala je ovaj proizvod i još jednom se uvjerila u njegovu vrhunsku kvalitetu.

Zašto je Framesi Decolor B Krema Posebna?

Framesi Decolor B Krema Plus nije samo još jedan proizvod na tržištu. Ono što ga izdvaja je njegova jedinstvena formula obogaćena zaštitnim uljima koja čine proces posvjetljivanja nježnijim i sigurnijim. Frizeri često oklijevaju kod blanširanja kose, pogotovo kada je riječ o kosi u lošem stanju. Framesi Decolor B Krema pruža sigurnost i pouzdanost zahvaljujući svojim zaštitnim svojstvima.

Inovativna Formula za Najbolje Rezultate

Evo nekoliko ključnih karakteristika koje čine ovu kremu izuzetnom:

  • Posvjetljuje do 9 razina: Savršeno za najdramatičnije usluge posvjetljivanja, omogućujući frizerima postizanje željene nijanse bez kompromisa.
  • Zaštitna ulja: Ova krema sadrži ulja koja štite kosu i vlasište, smanjujući iritaciju tijekom nanošenja, što je čini pogodnom za sve tipove kose.
  • Gusta, kremasta konzistencija: Krema ostaje vlažna bez bubrenja, osiguravajući ravnomjerno nanošenje i postizanje ujednačenih rezultata.
  • Vrhunsko stanje i sjaj kose: Nakon tretmana, kosa ostaje sjajna i u odličnom stanju, što je od ključne važnosti za zadovoljstvo klijenata.

Iskustva Naših Tehničara

Naši tehničari su ponovo testirali Framesi Decolor B Kremu na različitim tipovima kose i postigli nevjerojatne rezultate. Jedan od frizera podijelio je svoje iskustvo:

“Bila sam skeptična prema posvjetljivanju izuzetno osjetljive kose klijentice. Međutim, Framesi Decolor B Krema je promijenila moju percepciju. Kosa je ostala mekana i sjajna, a klijentica je bila oduševljena rezultatom. Nije bilo nikakve iritacije vlasišta, što je veliki plus.”

Kako Koristiti Framesi Decolor B Kremu?

Korištenje ovog proizvoda je jednostavno i efikasno:

  1. Izmjerite potrebnu količinu proizvoda u plastičnu posudu i odredite njegovu točnu težinu.
  2. Dodajte Framesi Professional Activator ili Ossidor prema uputama za željene količine i razine posvjetljivanja.
  3. Dobro izmiješajte plosnatim kistom dok ne dobijete gustu, homogenu kremu.
  4. Nanesite na kosu i ostavite 20 do 60 minuta, ovisno o vrsti kose i željenom stupnju posvjetljivanja.
  5. Nakon nanošenja dobro isperite.
  6. Operite kosu Framesi Color Method Shampoo Go i na kraju njegujte Framesi Color Method Post Color Maskom.

Zaključak

Framesi Decolor B Krema Plus je provjereni proizvod koji donosi sigurnost, zaštitu i vrhunske rezultate u proces posvjetljivanja kose. Naši tehničari su impresionirani njegovom učinkovitosti i nježnošću prema kosi i vlasištu. Ako tražite proizvod koji će podići uslugu vašeg salona na višu razinu, ne tražite dalje. Isprobajte Framesi Decolor B Kremu i uvjerite se u njezinu magiju sami.

 

Sadržaj
Povezani članci