BESPLATNA DOSTAVA iznad 100KM
Search icon
Search icon
0
Search icon
0
-25%

Medavita Beta Refibre Once Upon A Time poklon set proizvoda za obnovu kosu

Poklon Set za Profesionalnu Njegu Kose.

  • Duboka Rekonstrukcija Kose
  • Intenzivna Hidratacija i Revitalizacija
  • Zaštita od Oštećenja
  • Poboljšana Tekstura i Sjaj

61,10 KM

Kategorija

Opis

Medavita Beta Refibre set za duboku rekonstrukciju kose
Medavita Once Upon a Time Beta Refibre je božićni set za 2023. godinu koji sadrži esencijalne proizvode iz linije Beta Refibre za duboku rekonstrukciju, a koji se brinu o krhkoj, iskorištenoj, beživotnoj i osiromašenoj kosi.

Božićni set iz linije Beta Refibre tvrtke Medavita sadrži:
• 250 ml šampona za rekonstrukciju
• 150 ml obnavljajuće maske
• 50 ml rekonstruktivne mikroemulzije

Proizvodi u setu Once Upon a Time Beta Refibre Medavita mogu doseći najdublje slojeve vlakana kose kako bi kosa postala jača i zdravija.

Medavita Beta Refibre Šampon za Rekonstrukciju
Šampon za rekonstrukciju Medavita Beta Refibre je sredstvo za čišćenje kose koje rekonstruira duljinu kose, čineći je jačom, živahnijom i toniranom. Šampon B-Refibre za rekonstrukciju je kremasta emulzija koja nježno čisti kosu, istovremeno čineći duljinu kose živahnijom, otpornijom i toniranom. Osim toga, revitalizira i duboko hidratizira kosu te jamči dugotrajnu rekonstrukciju.
Ovaj proizvod Medavita je šampon za rekonstrukciju i rekompaktiranje vlakana kose koji ima restrukturirajuće, popravljačke, anti-aging, body-building, tonirajuće i kondicionirajuće djelovanje. Na bazi B-karotena i obogaćen Amino Concentrée kompleksom.

Medavita Beta Refibre Obnavljajuća Maska
Obnavljajuća maska Medavita Beta Refibre je bogat paket s mekom i punijom teksturom, koji rekonstruira vlakna kose i intenzivno ih njeguje, prekrivajući ih zaštitnim filmom koji zatvara otvorene ljuske, dodaje sjaj kosi i čini je češljivom.
Zahvaljujući Beta-karotenu prisutnom u formulaciji, maska Beta Refibre pomaže u obnovi oštećene kose i štiti je od oštećenja uzrokovanih fiziološkim procesima (kao što su dehidracija i starenje) te kemijskim sredstvima i okolišnim uzrocima. Osim toga, duboko revitalizira i rekonstruira strukturu kose. Kosa izgleda jača, regenerirana, hidratizirana, sjajna i puna života. Na bazi B-karotena i obogaćena Amino Concentrée kompleksom.

Medavita Beta Refibre Rekonstruktivna Mikroemulzija
Rekonstruktivna mikroemulzija Medavita Beta Refibre je sprej s pH vrijednošću 3.2 na bazi B-karotena koji daje snagu, sjaj i mekoću kosi. Mikroemulzija rekonstruira i štiti kosu od oštećenja uzrokovanih fiziološkim procesima (kao što su dehidracija i starenje) te kemijskim sredstvima i okolišnim uzrocima. Osim toga, revitalizira i duboko rekonstruira strukturu kose. Kosa izgleda jača, regenerirana, hidratizirana, sjajna i puna života.
Na bazi B-karotena i obogaćena Amino Concentrée kompleksom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Medavita Beta Refibre Once Upon A Time poklon set proizvoda za obnovu kosu”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *