Search icon
Search icon
0
Search icon
0

Wahl Legend 5 Star Series Cordless bežična mašinica za šišanje

Bežična mašinica za šišanje nudi neograničenu slobodu kretanja, ergonomski dizajn, precizno rezanje i dugotrajnu bateriju.

  • Sloboda kretanja bez kabela
  • Precizne oštrice za efikasno rezanje
  • Dugotrajna litij-ionska baterija
  • Lagani dizajn smanjuje umor

350,00 KM

SKU 3992 Kategorije ,

Opis

Wahl Legend 5 Star Series Cordless, inovativni aparat za šišanje bez kabela, nudi vam slobodu i fleksibilnost u radu zahvaljujući svojoj snažnoj litij-ionskoj bateriji koja omogućava do 100 minuta neprekidnog rada nakon samo jednog punjenja od 60 minuta.

Sa ovom bežičnom mašinicom za šišanje, prilagodba duljine i teksture šišanja nikada nije bila lakša, zahvaljujući praktičnoj poluzi podesive palcem koja omogućava prošireni raspon mogućnosti izbljeđivanja i veće varijacije u duljinama rezanja između 0,7 i 1,7 mm, bez potrebe za dodatnim nastavcima.

Uz to, vrhunski nastavci, koji su 70% jači od standardnih, osiguravaju sigurno i precizno šišanje s dodatnim duljinama od 1,5 mm do 25 mm, omogućavajući vam stvaranje različitih stilova i oblika, dok neprimjetno klize kroz kosu, pružajući maksimalnu udobnost vašim klijentima.

Izrađen od kvalitetnog materijala i dizajniran s pažnjom na detalje, Wahl Cordless Legend stoji kao nezaobilazni alat u arsenalu svakog frizera i brijača, pružajući profesionalan rad, dugotrajnost i neusporedive rezultate šišanja.

U pakiranju dolazi i 8 vrhunskih nastavaka 1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 19 mm, 25 mm, češalj za oblikovanje, četka za čišćenje, ulje i štitnik za nož.

Napomena: dugovječnost noževa na vašem aparatu ovisi isključivo o vama i pravilnom održavanju, redovitom čišćenju i podmazivanju.
Preporuka je uljiti noževe svako treće šišanje.

 

Napomena: za najoptimalnije rezultate i dugotrajnu učinkovitost, mašinice za šišanje je potrebno održavati na pravilan način redovitim čišćenjem i podmazivanjem. Proizvođač preporuča uljenje noževa mašinice svako treće šišanje.

Za čišćenje koristite: četku za čišćenje, ulje za njegu oštrica i Barbicide Clippercide sprej za čišćenje mašinica.

Garancija 12 mjeseci. Oštrica nije pokrivena

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Wahl Legend 5 Star Series Cordless bežična mašinica za šišanje”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *