BESPLATNA DOSTAVA iznad 100KM
Search icon
Search icon
0
Search icon
0

Wahl Magic Clip Cordless Gold bežična mašinica za šišanje

Mašinica za šišanje nudi snažan motor, oštrice obložene titaniom i DLC-om, dugotrajnu bateriju i patentiranu Stagger-Tooth™ tehnologiju za savršene fadeove.

 • Snažan motor za efikasno šišanje
 • Oštrice otporne na koroziju
 • Precizno rezanje s finom kontrolom
 • Ergonomska konstrukcija za udobnost

537,80 KM

Opis

Inovativni Motor za Neusporedivu Snagu

5 Star Gold Cordless Magic Clip® predstavlja revolucionarni motor koji pruža kontinuiranu snagu šišanja kroz najgušće i najzahtjevnije tipove kose. Ova napredna tehnologija osigurava da ni najteži zadaci šišanja ne predstavljaju problem, čime se osigurava besprekidna učinkovitost i preciznost pri radu.

Superiorne Oštrice s Naprednim Premazima

Zlatni bežični Magic Clip® s 5 zvjezdica opremljen je s oštricama od visokougljičnog čelika američke proizvodnje, obogaćenim premazima od titana i DLC-a. Ove oštrice ne samo da su ultra jake i otporne na hrđu, već i održavaju hladnoću čak i tijekom dužeg razdoblja upotrebe, što omogućava udobniji i sigurniji rad.

Patentirana Stagger-Tooth™ Oštrica za Savršene Fadeove

Wahlova patentirana oštrica Stagger-Tooth™ omogućava vam da lako i precizno brišete linije razgraničenja, postižući time besprijekorno izbljeđivanje svaki put. Ova tehnologija čini Magic Clip idealnim za moderne stilove šišanja i precizne frizure, pružajući fleksibilnost i kreativnost u vašem radu.

Dugotrajnost i Inteligentni Sustav Nadzora Baterije

Uz pametni LED indikator, uvijek ćete znati trenutnu razinu napunjenosti vašeg 5 Star Gold Cordless Magic Clip®. Baterija uređaja traje preko 100 minuta, čime se omogućava kontinuirani rad bez potrebe za čestim punjenjem, što je iznimno važno za profesionalce.

Cjelodnevna Udobnost

Njegovo patentirano kućište osmišljeno je s pažnjom o vašem zdravlju i udobnosti, omogućavajući vam da zadržite vrhunsku kontrolu nad alatom bez nepotrebnog opterećenja na vaš zglob. Ova mašinica nije samo učinkovita u svom radu, već i smanjuje umor i naprezanje, čime se osigurava da vaše šišanje ostaje precizno i konzistentno tijekom cijelog dana. Idealna za profesionalce koji provode sate radeći, ovaj alat pruža ne samo izvanredne rezultate šišanja, već i udobnost koja je ključna za dugotrajnu upotrebu.

Komplet dodatne opreme

Osim uređaja, set sadrži:

 • 1 x stalak za punjenje
 • 8 premium nastavaka za šišanje (1,5mm, 3mm, 4,5mm, 6mm, 10mm, 13mm, 19mm i 25mm)
 • 1 x češalj za šišanje
 • 1 x ulje za njegu oštrica
 • 1 x četka za čišćenje
 • 1 x Red Blade Guard (štitnik za oštricu)
 • Upute za uporabu

 

Održavanje i čišćenje

Za najoptimalnije rezultate i dugotrajnu učinkovitost, mašinice za šišanje je potrebno održavati na pravilan način redovitim čišćenjem i podmazivanjem. Proizvođač preporuča uljenje noževa mašinice svako treće šišanje ili na kraju svakoga radnog dana u salonu.

Za čišćenje koristite: četku za čišćenje, ulje za njegu oštrica i Barbicide Clippercide sprej za čišćenje mašinica.

 

Garancija na uređaj 12 mjeseci.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Wahl Magic Clip Cordless Gold bežična mašinica za šišanje”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *