BESPLATNA DOSTAVA iznad 100KM
Search icon
Search icon
0
Search icon
0

Wahl Vanish bežična mašinica za finalno brijanje

Mašinica za finalno brijanje nudi neovisni sustav ovjesa, mikro-tanke zlatne folije, dugotrajnu litij-ionsku bateriju i ergonomski dizajn za precizno i udobno brijanje.

  • Glatko brijanje, bez iritacija
  • Preko 100 minuta rada baterije
  • Jednostavno održavanje i čišćenje
  • Precizno rezanje i oblikovanje

304,40 KM

Opis

Revolucija u Brijačkom Iskustvu

Wahl Professional 5 Star Vanish aparat za brijanje donosi revoluciju u svijetu brijačkih iskustava. Razvijen s ciljem postizanja najviših standarda, ovaj aparat se izdvaja svojom sposobnošću da pruži besprijekoran dojam i detalje koji osiguravaju povratak klijenata. S prvim neovisnim sustavom šišanja s ovjesom, koji se prilagođava svakom vratu i konturama lica, Vanish nudi izuzetno precizno brijanje bez iritacija ili neravnina, čime se postavlja novi standard u brijačkoj industriji.

Prilagođene Rezne Šipke sa Ovjesom

Specijalizirane rezne šipke s ovjesom dizajnirane su da prate svaki oblik lica i vrata, omogućavajući da niti jedna dlačica ne ostane nepokrivena. Ova inovativna tehnologija pruža maksimalnu efikasnost brijanja, osiguravajući da svaki potez brijača rezultira glatkom i čistom kožom.

Inovacija u Održavanju: Samostalne Pop-Out Folije

Vanish se ističe svojim jedinstvenim nezavisnim iskačućim folijama koje omogućuju brzu i laku zamjenu. To znači manje troškove i više uštede za profesionalce, jer se mogu jednostavno zamijeniti pojedinačne folije, a ne cijela glava brijača, čime se značajno produžava vijek trajanja uređaja.

Mikro Tanke Zlatne Folije za Perfektno Brijanje

Mikro-tanke zlatne folije ovog aparata su ključne za postizanje izvanredno glatkog brijanja. One minimiziraju iritaciju kože i osiguravaju udobno brijanje, čak i na najosjetljivijoj koži, čime se pruža iskustvo brijanja koje je ne samo učinkovito, već i ugodno.

Nezaustavljiva Snaga za Cijeli Dan

S impresivnim vremenom rada od preko 100 minuta s jednim punjenjem, Vanish se oslanja na vrhunsku litij-ionsku bateriju. Ova dugotrajna baterija omogućava profesionalcima da provedu cijeli dan brijajući bez brige o ponovnom punjenju, čime se povećava produktivnost i smanjuje vrijeme čekanja za klijente.

Ergonomski Dizajn za Cjelodnevnu Udobnost

Ergonomski dizajnirani 5 Star Vanish aparat za brijanje dolazi s posebnim držačima za prste, koji pružaju udobnost i kontrolu tijekom dugotrajnog korištenja. Ovaj dizajn osigurava da brijač može precizno raditi sa svakim potezom, bez dodatnog opterećenja na zglobove i mišiće.

Pametni LED Mjerač i Sigurnosna Značajka za Putovanja

Opremljen s velikim, lako čitljivim LED mjeračem, Vanish omogućava korisnicima da lako prate razinu napunjenosti baterije, čime se eliminira briga o neočekivanom prekidu rada. Dodatna značajka zaključavanja za putovanje osigurava da se aparat neće slučajno aktivirati ili prazniti tijekom transporta, što ga čini savršenim za one koji često putuju.

Održavanje i čišćenje

Za najoptimalnije rezultate i dugotrajnu učinkovitost, mašinice za šišanje je potrebno održavati na pravilan način redovitim čišćenjem i podmazivanjem. Proizvođač preporuča uljenje noževa mašinice svako treće šišanje ili na kraju svakoga radnog dana u salonu.

Za čišćenje koristite: četku za čišćenje, ulje za njegu oštrica i Barbicide Clippercide sprej za čišćenje mašinica.

 

Garancija na uređaj 12 mjeseci.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Wahl Vanish bežična mašinica za finalno brijanje”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *